PIZZA AVERSA ROESELARE

PIZZA AVERSA ROESELARE Pizza Aversa Roeselare

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Aversa Roeselare. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:50 Lekkere pizza. Maar ik had nog brownies besteld maar deze waren op,dit kan gebeuren maar ik heb toch de volle prijs betaald. Dus ik heb brownies betaald die ik niet gekregen heb.
25 jun 2022 om 8:14 1u later dan de vooraf gewenste tijd geleverd en het eten was ook niet om naar huis te schrijven. Laatste keer geweest.
25 jun 2022 om 6:29 Onvriendelijke bezorger, zat te toeteren in zijn auto todat we zelf de pizza's kwamen halen. Zelfs een goede avond kon er niet vanaf.
12 jun 2022 om 20:43 Het was weer in orde
10 jun 2022 om 22:38 Ik heb mijn eten gekregen op de gevraagde bezorgtijd
6 jun 2022 om 20:51 Lekker eten maar de levering duurde wel heel lang 18 u 20 bestelt en eten ontvangen om 20 u 20
6 jun 2022 om 0:44 2uur moeten wachten op 3 pizza's 2 keer moeten bellen maar wel heel lekker
5 jun 2022 om 22:22 Alle begrip dat het wat drukker is in het weekend, maar bijna 2,5 uur moeten wachten op een pizza is schandalig
5 jun 2022 om 22:16 De pizza was lekker maar 2 uur was toch wel lang
29 mei 2022 om 20:46 Het was weer in orde zeker een aanrader
26 mei 2022 om 21:25 Zoals steeds: in orde!
23 mei 2022 om 12:40 Het weer dik in orde